Arrangement zakelijk

vanaf € 99,50 P.P. PER ARRANGEMENT

Wilt u een nachtje weg en tevens heerlijk dineren tijdens uw verblijf? Dat kan bij Hotel de Wijnberg! Onze koks staan voor u klaar om een heerlijk diner voor u te bereiden. We hebben een gevarieerd aanbod. Er wordt altijd gebruik gemaakt van verse seizoens- of streekproducten. Het zakelijke arrangement bestaat uit een overnachting inclusief een goed gevuld Fries ontbijt.

Overnachting – standaardkamer

Kom overnachten in Hotel De Wijnberg, in een van onze 26 hotelkamers, naast Het Veerhuys op het Marktplein. Van alle gemakken voorzien! Onze standaardkamer beschikt over een eigen badkamer, haardroger en toiletartikelen. De kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed, ventilator, flatscreentelevisie, gratis Wi-Fi en een prachtig uitzicht over het historische centrum van Bolsward.

 

Standaard kamer € 99,50 per kamer per nacht, inclusief ontbijt (april t/m september)

Standaard kamer € 89,50 per kamer per nacht, inclusief ontbijt (oktober t/m maart)

Restaurant

Heerlijk lunchen en dineren (en natuurlijk ontbijten). Geniet van de gezelligheid op ons grote gezamenlijke terras en laat je verrassen.

 

Diner hoofdgerecht € 18.50 per persoon

Diner 2 gangen € 24.50 per persoon

Diner 3 gangen € 29.50 per persoon

Lunchpakket € 10,00 per persoon

Vergaderen, een cursus of een workshop

Zoek jij in de omgeving van Bolsward naar een geschikte locatie voor het organiseren van een vergadering, cursus of workshop? Dan is de Bolsward zaal de locatie waar je optimaal maar vooral succesvol jouw vergadering, training of klein feestje kan houden.

Heeft u een vraag of wilt u informatie?

Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij spoedig contact met u op.