Weekend arrangement

VANAF € 129,- P.P. PER ARRANGEMENT

Even een verrassend weekendje weg? Ontdek onze de gezelligheid van Bolsward. Waai uit langs het wad, trek de natuur in of ‘strun’ door historische straten van de Elfsteden. Dit Weekend arrangement biedt 2 overnachtingen in ons hotel, aankomst dag vrijdag – vertrek zondag, 1 keer een drie-gangen keuze diner en 2 keer een fries ontbijt in de ochtend. Laat je verrassen!

3-daags Zomer arrangement

VANAF € 89,- P.P. PER NACHT

Er even op uit? Ontdek onze liefde voor Friesland in 3 dagen! Waai uit langs het wad, trek de natuur in of ‘strun’ door historische straten van de Elfsteden. Dit arrangement biedt 2 overnachtingen in ons hotel, 1 keer een  drie-gangen keuze diner en een fries ontbijt in de ochtend. Wij geven je graag tips over de omgeving en bezienswaardigheden!

4-daags Zomer arrangement

VANAF € 89,- P.P.PER NACHT

Friesland biedt ruimte, rust en veel cultuur. Dat dit niet in een dag past dat begrijpen we maar al te goed. We delen onze prachtige provincie graag met je. In dit arrangement heb je de mogelijkheid om 4 dagen door Friesland te trekken. Dit kan met fiets, (eigen) auto of te voet. Wij zorgen voor de rest! Eén  avond maakt onze keukenteam een drie-gangen diner voor jou, staat er in de ochtend een goed gevuld Fries ontbijt voor je klaar én niet te vergeten: Je overnacht 3 nachten in ons hotel. Nog tips nodig voor de omgeving? Wij kennen de leukste spots!

Sloep huren

VERRASSENDE ARRANGEMENTEN

Bij Sloepverhuur Bolsward staat optimaal genieten hoog in het vaandel en worden onderstaande arrangementen aangeboden welke garant staan voor een ultieme beleving van varen, cultuur en natuur. Ieder arrangement is naar wens aan te passen oftewel service op maat. Reserveren kan via de website van Sloepverhuur Bolsward.

Fiets huren

LEKKER IN BEWEGING

Wil je een fiets huren? Rijwielhandel de Kroon heeft allerlei fietsen voor de verhuur. Voor wie graag een dagje wil fietsen in en rondom Bolsward hebben we de stadsfietsen. Maar je kunt ook meerdere kilometers maken met onze E-bikes van Gazelle. Wilt je toch liever een sportief rondje fietsen? Dan hebben wij ook verschillende racefietsen en mountainbikes voor je in de verhuur. Misschien om de Elfstedentocht mee te fietsen tijdens Pinksteren? Reserveren kan via de website van Rijwielhandel De Kroon.