2-daags Uitwaai arrangement

VANAF € 99,- P.P. PER NACHT

Stel je navigatie in op Noord en vergeet alles even om je heen! Wij regelen de rest. Denk hierbij aan een drie-gangen diner van met lokale producten, een overnachting in het historische centrum van Bolsward, Fries ontbijt en natuurlijk adviseren wij je graag over de omgeving in- en rondom Bolsward, allemaal inbegrepen! Zien we je snel?

3-daags Uitwaai arrangement

VANAF € 89,- P.P. PER NACHT

Er even op uit? Ontdek onze liefde voor Friesland in 3 dagen! Waai uit langs het wad, trek de natuur in of ‘strun’ door historische straten van de Elfsteden. Dit arrangement biedt 2 overnachtingen in ons hotel, 2 keer een  drie-gangen keuze diner en een fries ontbijt in de ochtend. Wij geven je graag tips over de omgeving en bezienswaardigheden!

4-daags Uitwaai arrangement

VANAF € 89,- P.P.PER NACHT

Friesland biedt ruimte, rust en veel cultuur. Dat dit niet in een dag past dat begrijpen we maar al te goed. We delen onze prachtige provincie graag met je. In dit arrangement heb je de mogelijkheid om 4 dagen door Friesland te trekken. Dit kan met fiets, (eigen) auto of te voet. Wij zorgen voor de rest! 3 avonden op rij maakt onze keukenteam een drie-gangen diner voor jou, staat er in de ochtend een goed gevuld Fries ontbijt voor je klaar én niet te vergeten: Je overnacht 3 nachten in ons hotel. Nog tips nodig voor de omgeving? Wij kennen de leukste spots!